't was Paaaasen, zei de vink!'
Door: Annemiek van Drunen
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
11 Mei 2010 | Spanje, Valencia
Afgelopen donderdag heb ik weer afscheid moeten nemen van Rob na een heerlijk weekje. Eerst samen met Inge erbij en daarna hebben we nog samen 3 dagen doorgebracht. Ik moest gewoon werken, dus Rob kon EINDELIJK aan zijn scriptie werken, waar hij ONTZETTEND veel zin in had. Dat heeft hij dan ook gedaan in het park met een tijdschrift, 'daar stonden hele bruikbare dingen in'. Na het werk zijn we met het autootje van Annemiek gaan rijden naar het strand. De volgende dag zijn we na het werk weer gezellig gaan rijden samen met Annemiek. Ik ben als een blok op het strand in slaap gevallen, want ik had niet echt goede nachtrust gehad.
Donderdagochtend hebben we afscheid genomen, dus toen mocht Rob terug naar zijn zieke vriendinnetje in Amsterdam. Volgens mij was het een geslaagde week. Vrijdag was het Goede Vrijdag en hier in Spanje dus een feestdag. De volgende dag was het Pasen en weekend, dus Joyce en ik hadden vrij. Joyce en ik zijn toen samen naar het strand gegaan en daar heerlijk langoustines op een terrasje gaan eten. Daarna hebben Joyce en ik paasinkopen gedaan, omdat Annemiek en Inge wel moesten werken met Pasen hadden Joyce en ik beloofd hun te wekken met een lekker paasontbijtje, om de paassfeer er in te houden. Inge moest al om 8 uur beginnen en daarom stond voor Joyce en mij om half 7 de wekker om het ontbijtje klaar te maken. Vooral Annemiek was er heel blij onder, omdat zij pas om 10 uur hoefde te werken. Na een leuke foto is ze in bed terug gekropen. Het was een leuke ochtend, vooral voor Joyce en mij, omdat wij lekker terug naar bed konden.
(Dit stuk stond nog als opgeslagen bericht en plaats ik maar voor mijn eigen verhaal)